Aanbod

 
Of je nu een cursus wilt doen, een workshop wilt volgen, je wilt laten inspireren door een rondleiding of je hebt een advies nodig voor je tuin of je bedrijf. Roeach kan je met al deze dingen ondersteunen. Wij hebben een breed aanbod voor individuen, kleine en grote groepen en bedrijven. Kortom voor elk wat wils. En staat jouw ideale vorm er niet bij? Vraag het ons, want veel is te regelen.

Kom samen korting! Dan krijg je allebei € 5,- korting

op het cursusgeld. Want: hoe meer zielen hoe meer vreugd en leren van elkaar!
 
aanbod-ontmoetingen

Inspirerende ontmoetingen

  • Inspiratie. Ben je daar ook wel eens naar op zoek? Door een rondleiding, de wilde kruidentocht of in de ontmoeting met andere deelnemers doe je zeker inspiratie op voor je tuin, je manier van eten of…..
cursussen-knop

Groene uitjes

  • Inspirerend, verfrissend en verrijkend die Roeach groene uitjes. Je hoeft even niets en er kan van alles. Tijdens de activiteit worden al je zintuigen geprikkeld, terwijl je ontspannen aan de slag bent. En ook voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Werkwijze


Bij al ons aanbod zorgen we dat jij antwoord krijgt op de vraag waarmee je naar één van de activiteiten van Roeach komt. Onze werkwijze kenmerkt zich door het telkens verbinden van praktijk en theorie én na afloop ga je met achtergrondinformatie naar huis, om alles nog eens rustig te bekijken.

Ga naar werkwijze