Tuininspiratie, -advies en -ontwerp

 

Ben je op zoek naar verrassende ideeën voor je tuin, wil je meer oogsten uit je tuin of balkon of wil je een tuinontwerp dat helemaal bij je past? Kom langs op de perma-tuin Joure of maak een afspraak. Wij komen langs, praten over je kleine en grote wensen en creëren met of voor jou "een tuin om op te eten"!

Inspiratie, advies en ontwerp


Je weet dat verse kruiden of groenten uit je (sier)tuin eten goed kan, maar hoe doe je dit makkelijk in jouw tuin? Je wilt geen bestrijdingsmiddelen meer gebruiken en je bent op zoek naar goede alternatieven om je planten en je bodem gezond te houden, maar waar vind je die?
Soms zoek je ideeën of wil je ondersteuning om de stap te zetten om meer eetbaar groen rondom je huis te zetten. Een frisse blik en nieuwe informatie vanuit de mensen van Roeach helpt je verder.
Je kunt je laten inspireren op de perma-tuin in Joure én we geven tuin- en groenadvies op maat bij je thuis. Zo beknopt of uitgebreid als jij zelf wilt.
Ook ontwerpen we, op basis van jouw wensen, "een tuin om op te eten". We gebruiken hierbij zoveel mogelijk eetbare planten. Planten die, naast eetbaar, ook een lust zijn voor het oog. Zoals bijvoorbeeld de kardoen op de foto hiernaast