Onze werkwijze

 
Alle aanbod dat Roeach presenteert heeft twee pijlers; theorie én praktijk. Het één kan volgens ons niet zonder het ander. Dit betekent dat in alle activiteiten de verbinding wordt gelegd tussen wat er in de reader/ boeken staat en wat onze én jouw ervaring daarmee is in de (tuin)praktijk.
 
 


Theorie én praktijk


Vanuit onze visie kan dat niet anders: de aarde heeft veel mogelijkheden om van alles te laten groeien, maar ze past tegelijkertijd in geen enkel boekje. Elk plekje heeft zijn eigen mogelijkheden, grondsoort en voorgeschiedenis.

Jouw eigen observaties en de uitwisseling daarover met anderen, vergroten de kennis en de mogelijkheden van ons allemaal om gezondere grond, gezondere planten en meer biodiversiteit te creëren.


Leren van elkaar


In de cursussen en workshops werken we met kleine groepen deelnemers.(8-12 personen) Hierdoor krijgen je eigen tuinervaringen en je vragen een ruime plek, naast de lesstof en ervaring die wij inbrengen. Als er veel aanmeldingen zijn, werken we op de praktijkdagen met 2 trainers, zodat iedereen genoeg mogelijkheid krijgt om de theorie aan de lijve te ervaren.

Janet en Tine hebben ruime ervaring op de eigen tuin, een gedegen opleiding en verdiepen zich graag in wat groeit en bloeit.