Tuininspiratie, -advies en -ontwerp

 
Aan deze pagina wordt momenteel gewerkt!

Ben je op zoek naar verrassende ideeën voor je tuin, wil je meer oogsten uit je tuin of balkon of wil je een tuinontwerp dat helemaal bij je past? Wij komen langs, praten over je kleine en grote wensen en creëren met of voor jou "een tuin om op te eten"!

Inspiratie, advies en ontwerp

Je weet dat verse kruiden of groenten uit je (sier)tuin eten heel goed kan, maar hoe doe je dat makkelijk en goed in jouw tuin? Je wilt geen bestrijdingsmiddelen meer gebruiken, maar wat zijn goede alternatieven? Soms zoek je ideeën of wil je ondersteuning om de stap te zetten om meer eetbaar groen rondom je huis te zetten. Een frisse blik en nieuwe informatie helpt je verder.
Je kunt je laten inspireren op de perma-tuin in Joure én we geven tuin- en groenadvies op maat bij je thuis. Zo beknopt of uitgebreid als jij zelf wilt.
Ook ontwerpen we, op basis van jouw wensen, "een tuin om op te eten". We gebruiken hierbij zoveel mogelijk eetbare planten. Planten die naast lekker ook een lust zijn voor het oog. Zoals bijvoorbeeld de kardoen op de foto hiernaast