Denise van der Linden

Wij stellen haar graag aan je voor

Denise las de oproep voor een plek in het bestuur op FB, aarzelde geen moment en maakte een afspraak voor een ontmoeting in de permacultuur tuin van Roeach in Joure met Tine en Janet. Bij deze eerste ontmoeting was er een wederzijdse klik voelbaar.

Na een jaar nomadisch leven, waarin Denise op verschillende natuurplekken in Nederland, Denemarken, Frankrijk , België en Peru, mocht wonen, ontmoeten en meewerken, is zij sinds 15 maart geland in het buitengebied van Nij Beets. Een paradijsje op aarde, in een voedselbosachtige setting.

In Peru zag Denise voor zich hoe een voedselbos de bevolking zou kunnen ondersteunen. Met dit idee vloog ze terug naar Nederland, om hier en in België ook het leven in een voedselbos uit te gaan proberen, het echt te gaan beleven en om hierbij alle kennis tot zich te gaan nemen.

En zo geschiedde. Begin januari 2020 kwam ze in een voedselbos met tiny house in België terecht om daar op te passen op tuin, poes en huis.
Ze leerde daar veel, ging naar lezingen, las boeken, ontmoette mensen die al met voedselbos en biodiversiteit bezig waren en voedde zichzelf met al deze info. Ze nam t op als een spons.

Sinds Denise in Nij Beets woont, is zij zich lokaal gaan verbinden met allerlei initiatieven. Zo meldde zij zich aan als vrijwilliger voor het aan te leggen voedselbos in Beetsterzwaag en als vrijwilliger bij de zadenbieb om o.a. zakjes te gaan vullen met zaad en werd haar eigen bewust & welzijnspraktijk ‘geboren’.

Deze praktijk, voor vrouwen, krijgt steeds meer vorm en staat voor het belang van het volgen van je eigen unieke pad & jezelf mogen zijn.

Denise heeft dit zelf ervaren tijdens een ingrijpende periode van burn-out, begin 2017, waarbij haar lichaam een totale kortsluiting aangaf.

In de jaren die volgden leerde zij allerhande tools om weer in haar kracht te komen en te gaan doen wat haar energie geeft. Deze kennis doorgeven en daarmee andere vrouwen te inspireren & te motiveren is het doel van haar praktijk.

De Ayurvedische gedachte spreekt haar hierbij aan. Jezelf realiseren, d.m.v. het openstellen van je zintuigen en het leven te ervaren & te voelen, om van daaruit tot balans, gezondheid en geluk te komen.

Denise wil hiermee graag een rustpunt in de samenleving zijn d.m.v. de unieke ontspanningsmassages die zij geeft, puur op gevoel. Ook de plek, van haar praktijk, wordt ervaren als een rustpunt en is van meerwaarde in het geheel.

Door Corona liep echter alles anders dan anders, maar naast het werken aan de oprichting van haar praktijk was de verbinding met de zadenbieb gelegd.

Wat een mooi initiatief! Vooral het kennis overdragen en zeker aan kinderen spreekt Denise erg aan. De verbinding leggen met Moeder Aarde, weer weten waar ons voedsel vandaan komt, betrokken zijn bij de groei en verzorging ervan en de voldoening die oogsten geeft is in haar beleving zo ontzettend belangrijk. Dat brengt bewustzijn.

Daaraan te mogen meewerken en zo naast haar rol als penningmeester, haar steentje bij te dragen in het bestuur in t meedenken en uitdragen van de visie, het gedachtengoed van de zadenbieb, voelt voor haar als een mooie aanvulling op wat zij doet met haar bewust & welzijnscentrum Thuis zal ze dan ook een warm hart toedragen.

Leuk u te ontmoeten, ergens onderweg of in mijn centrum.

Bel of mail voor meer informatie of n afspraak om ’t zelf te ervaren

denisevanderlinden13@hotmail.com of 06-42 6116 64

Mag ik u aanraken? Zodat u kunt vertragen, de rust en ontspanning in uzelf weer kunt voelen, om van daaruit weer contact te maken met wat er in u leeft. Even een liefdevol moment voor uzelf, wat wellicht o zo nodig is in de hectiek & stress van alle dag en zal bijdragen aan uw welzijn, om weer in uw kracht te komen. Van harte welkom.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel bericht