De tijd om fruitbomen te snoeien breekt aan

Het snoeien van fruitbomen is vakwerk. Er is kennis en wat ervaring voor nodig om fruitbomen goed te snoeien. Het resultaat van goed snoeiwerk is: gezonde en mooi gevormde fruitbomen die vruchten dragen. Dit snoeiwerk kan beginnen als de bladeren van de bomen zijn en het niet op korte termijn gaat vriezen. Pakweg tussen november en begin maart. Bel of mail om een afspraak te maken. tel:06 5740 21 72 (Tine) Mail:info@roeach.com. Kosten: € 42,50 per uur. (excl. reiskosten)

Zelf je fruitbomen leren snoeien? Dat kan!


We leren je graag hoe je je eigen fruitbomen kunt snoeien. We staan dan in jouw tuin stil bij de fruitbomen die jij hebt en vertellen je voldoende van de theorie van het snoeien. Daarna gaan we praktisch aan de slag. Als we weggaan zijn jouw fruitbomen mooi gesnoeid en kun je het in het vervolg zelf. We laten een beschrijving van de theorie bij jou achter als geheugensteun voor de volgende keer. Deze privé workshop kost: € 50,- per uur.(excl. reiskosten)

1 antwoord
  1. Machtelt Dijk
    Machtelt Dijk zegt:

    Tine en Janet hebben mij begin van dit jaar de basis principes van het snoeien van hoogstam fruitbomen geleerd. Door te kijken, de theorie en verschillende mogelijkheden samen te bespreken en het daarna ook meteen te doen, is het heel begrijpelijk met een zichtbaar resultaat dat na de cursus goed zelf toe te passen is. Heerlijk dat we in m’n eigen tuin waren zodat we aan het eind van de dag de moeilijkste bomen samen al hadden gedaan. Fijn dat ook de verschillende gereedschappen werden uitgelegd. Een hele leuke, gezellige en leerzame dag!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel bericht