5 voordelen én 1 nadeel van tuinadvies op afstand

We merken dat nu veel mensen graag uit eigen tuin willen eten. Én dat er vragen zijn over hoe je dat voor elkaar krijgt. Wij geven daarom nu ook advies op afstand. Hoe dit werkt en wat de voor- en nadelen zijn hebben we voor je op een rij gezet.

Je bent snel geholpen

Je bent net lekker aan de slag in de tuin dan vraag je je af hoe je iets moet doen. Of wat de beste manier is. Als we dan eerst een afspraak moeten maken dan moet je lang wachten voordat je verder kan. Door even te (video)bellen met elkaar kan je snel verder.

Vaker en kortere sessies

Het ontwikkelen van een eetbare tuin kent verschillende fasen. Elke fase kent zijn eigen uitdagingen. Met onze jarenlange ervaring helpen we je hier in een handomdraai doorheen.

Doordat we met je mee kunnen kijken, zonder dat we naar je toe hoeven te komen, kunnen we wat vaker een kortere adviessessie houden. Je kan met alle nieuwe kennis uit die korte sessie gelijk aan de slag in je tuin. Zo heb jij sneller die lekkere eetbare tuin.

Goedkoper

Doordat we niet hoeven te reizen, zijn de kosten ook lager. Ook kun je advies afnemen per kwartier in plaats van één sessie. Op deze manier betaal je dus vaak minder.

In het kort

  • Goedkoper
  • Snel antwoord
  • Het is even wennen
  • Milieuvriendelijker
  • Op afstand

“Ik kreeg duidelijke instructies en ben snel geholpen. Het is ook nog eens leuk om te doen!” – Tiddo Pasveer, ontvanger digitaal tuinadvies

Het is even wennen

Aan elkaar wennen en elkaar leren kennen, gaat sneller als je fysiek bij elkaar bent. Ook is het opstarten van digitale middelen soms even zoeken. Maar na de eerste keer gaat het snel makkelijker.

Verder is het in kaart brengen van de beginsituatie, digitaal iets lastiger. In de praktijk werkt het, na een tijdje, goed.

Milieuvriendelijker

Doordat we niet hoeven te reizen, belasten we het milieu een stuk minder.

Op afstand

Advies op afstand gaat via (video)bellen. We blijven daarmee altijd op fysieke afstand.

Concept

Wil jij ook meer halen uit je eetbare tuin?

Neem contact op, plan een afspraak of bekijk voorbeelden van tuinadvies.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *